cum au trecut 8 luni…

Daca ar fi sa o iau de la capat…cred ca nu as sta nici acum pe ganduri. Nici in iulie anul trecut nu mi-a trebuit foarte mult timp de gandire…imi placea atat de mult ideea de a avea un spatiu al meu in care sa-mi pot face de cap, incat in august se contura un laborator dragut, iar in septembrie coceam primii cozonaci🙂

Nu stiu cand a venit 2013 (revelionul l-am petrecut printre prajituri), iar februarie e ceva de necrezut. Da, au trecut vreo 8 luni, timp in care…am trecut de la agonie la extaz, am trait cele mai emotionante momente…cele mai frumoase de pana acum…dar si cele mai grele:)

cum am inceput…

Am facut un research pentru a gasi un curs de cofetar care sa-mi placa…Cand credeam ca am gasit ceva interesant, mi se spunea ca nu se mai tin cursurile, ba ca trebuie sa mai astept cine stie cat..iar eu nu voiam sa mai astept niciun minut. Am avut noroc (si vorbesc foarte serios) sa dau peste o persoana foarte draguta, Cristina Van Der Schaaf de la Horeca School. Si daca va spun ca am sunat-o intr-o seara destul de tarziu (cred ca era vreo 21.00), dar nu mai aveam rabdare. Mi-a raspuns atat de frumos si a stat de povesti cu mine pana am incheiat convorbirea cu hotararea luata. Urma ca in doua saptamani sa incep cursul de cofetar-patiser:) Pana aici toate bune, dar unde ma vor trimite oare la practica?! (stiam ca lucreaza cu restaurante faine, dar aveam emotii).

150022_4113072071547_620454849_n

Ta na naaaa…HILTOOOOON! *****, Mimishor si fetele:) Pastry Chef la Hilton este o super tipa, mai exact, Mimi Dima. Un om cum rar intalnesti si un cofetar….visul oricarui iubitor de dulciuri…adica eu:)) dietele mele au fost uitate definitiv din primul moment in Mimi’s Laboratory…Heaven on earth, baby! Iti multumesc Mimi&Co pentru rabdare si incredere. P.S. nu mi se mai taie mousse-urile acum:)

Si am invatat atat de multe lucruri aici (din iulie pana-n octombrie), incat, cum am ajuns acasa la Valcea (Andreea’s Laboratory – Fabrica Dulce) m-am si apucat de treaba. Am evoluat mult… am testat multe retete. Unele au iesit, altele nu mi-au dat pace mult timp.

Cine ma cunoaste, stie ca-s luptatoare si ca nu ma dau batuta, iar atunci cand fac ceva din pasiune…trebuie sa iasa perfect. In cofetarie, sa ajungi la perfectiune, e multa munca…si foarte grea. Dar daca ai langa tine oamenii potriviti care sa-ti ofere toata increderea lor, atunci esti pe drumul cel bun:)

Faptul ca m-am mutat la Valcea dupa 5 ani in Bucuresti a fost o schimbare radicala. Aici e prea liniste atunci cand nu lucrezi…Noroc ca eu muncesc mai tot timpul…in Bucuressti nu am mai ajuns de la inceputul lui octombrie🙂 sper sa ajung acu’ de ziua Laurei.

D-abia astept sa vina primavara… Vreau sa va primesc intr-un loc cochet, in aer liber (aer curat de munte) si, bineintele, cu multe bunatati. Pana atunci dau eu o fuga la Bucuresti..sa-l pup pe Shushulin, sa beau un ceai la Starbucks, sa ajung si pe la Zoomserie sa vad ca eu mai facut si sa-mi cumpar o merdenea speciala pentru martipan:)

21676_430103377069498_1646298063_n14487_3911294387231_2055719347_n

31623_3903695877273_1902235693_n

302804_3831024380531_1231471632_n

309568_4072169369005_1009028477_n

390147_3806982859508_1889020029_n

481269_4043817540227_1038547920_n

481777_3903436910799_983200798_n

527422_3798811135220_557623567_n

3 thoughts on “cum au trecut 8 luni…

  1. Trece vremea… teribil de repede🙂 Anul ăsta se fac 10 de când am terminat clasa 8-a îți dai seama?😀

    Foarte tare că ți-au plăcut ultimele 8 luni. Ține-o tot așa dar mai și odihnește-te🙂

  2. draga Andreea , acum a dat peste articolul tau dupa atatia ani…..chiar din intamplare caci nu stiam ca ai acest blog. Felicitari pentru felul in care ai descris totul. Felicitari pentru ceea ce faci !!! Ma bucur ca ai fost cursanta Horeca School !!

  3. si eu sunt una din norocoasele practicante care au cunoscut-o pe Mimi, Noi am fost tura de dupa voi si ne povestea de tine, de Andreea de la Valcea care isi va deschide cofetarie:)
    Felicitari si mult succes!

    Georgiana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s